Tenacious - Jubilee Sailing Trust (Dartmouth til London)

Destinasjoner : Storbritannia
Aktivitets nivå : Handikappede - Kultur & Tema reiser (standard) - Seiling & cruise
Turkode : 38654
dager

5

På forespørsel
Reisen er levert av

Oversikt

Jubilee Sailing Trust har endret liv siden 1978. Det var i 1978 JST ble en registrert veldedighet gjennom den ekstraordinære visjonen av en dedikert gruppe mennesker som arbeidet mot alle odds for å gjøre sine drømmer til virkelighet.

Reiserute Vis detaljert reiserute

Jubliee Sailing Trust har vært verdensledende i seiltrening i mer enn 35 år og er og forblir den eneste operatøren som tilfredsstiller alle fysiske ferdigheter. Inkludert rullestolbrukere, svaksynte og hørselshemmede. Gjennom disse sosiale og mangfoldige seilasene lærer alle nye ferdigheter, selvtillit og troen på at de kan oppnå suksess.
Set seil, dette er et livsendrende eventyr!

Bilder

/images/TourImages/720x230/IMG 518
/images/TourImages/720x230/IMG 528
/images/TourImages/720x230/IMG 545

+7 More

From this trip
/images/TourImages/720x230/TNSinteriorimagesarchived(38) Accommodatio

Viktig Informasjon Vis detaljert viktig informasjon

Priser / Datoer

Ved skriftlig aksept av vårt tilbud bekrefter du/dere at våre betingelser er både lest og forstått og at evt kansellerings gebyrer kan tilkomme ved en evt. avbestilling av reisen.

Dates not available!

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Send forespørsel